Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa kylteri?

Kylteri termi tarkoittaa kauppatieteiden opiskelijaa.

Mitä varten kylteriksi.com on perustettu?

Kylteriksi.com sivu on tehty tulevia kauppatietelijöitä varten, jotta uusien kylterisukupolvien informaation saaminen kauppatieteiden pääsykokeista olisi vaivattomampaa ja kätevämpää kuin aikaisemmin. Kylteriksi.com sivulta löydät asiantuntevaa faktaa niin hakemisen, pääsykokeiden ja valmennuskurssien todellisuudesta. Voidaan sanoa, että sivu on tehty eniten ehkä ehkäisemään pelkkää huhupuhetta, jota Internet on aina pääsykokeiden aikaan pullollaan.

Olen jo valmennuskurssilla, kannattaako minun ostaa kylteriksi.com tehtäviä?

Ehdottomasti! Valmennuskurssi on erinomainen tapa vahvistaa osaamistasi pääsykokeisiin. Tarjoamamme tehtävät varmistavat kuitenkin sen, että osaat vaikeimmatkin sovellustehtävät. Tehtävämme eivät myöskään sisällä ärsyttäviä ja kiusallisia virheitä tai tyhmiä tehtäviä, joita poikkeuksetta kaikissa valmenuskurssien tehtäväpaketeissa on. Haluamme panostaan laatuun, emme määrään. Vain laadukkaalla opiskelulla pääset tavoitteeseesi!

Onko kylteriksi.com virallinen sivu?

Ei ole. Kylteriksi.com on perustettu entisten ja nykyisten kylteriopiskelijoiden toimesta helpottamaan uusien kylterisukupolvien päätöksiä kauppatieteellisiin hakiessaan ja antamaan mielenrauhan.

Onko tyhmiä kysymyksiä pääsykokeisiin liittyen?

Ei ole! Mikäli sinulla on mikä vain kysymys, liittyen mihin tahansa kauppatieteelliseen hakemiseen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: kylteriksi@gmail.com

Mainokset