Matematiikka-haastavat tehtävät – Hinta 39 €

Matematiikka-haastavat tehtävät on luotu viimeisille lukukuukausille testaamaan oikeata osaamistasoasi. Tehtävät ovat saman tasoisia tai vaikeampia kuin pääsykokeissa yleensä ja haastavat sinut aidosti. Paketti sisältää 90 laadukasta ja vähintään pääsykoetasoista tehtävää. Osa tehtävistä on tätäkin vaikeampia. Kaikissa tehtävissä on esitetty ratkaisu ja laskukaavat.

Voit tilata tehtävät jo kun aloitat lukuprojektin, mutta suosittelemme tekemään haastavia tehtäviä vasta viimeisimpinä lukukuukausina. Matematiikassa sinun kannattaa pitää laskuvarmuutta yllä tekemällä tavallisia lyhyen matematiikan talousmatematiikan tehtäviä lukiokirjoista. Myös valmennuskurssien valmistehtävät käyvät harjoituksesta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on laskurutiini pääsykokeeseen mennessäsi kunnossa.

Matematiikka-haastavat tehtävät on jaettu tasaisesti lukion oppimäärän aiheiden kesken ja ne auttavat sinua löytämään juuri ne aihealueet, joihin sinun kannattaa keskittyä loppua kohden enemmän.

Voit tilata Matematiikka-haastavat tehtävät täyttämällä alla oleva lomake tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: kylteriksi@gmail.com

 

 

Kerro viestissä tuotteen nimen lisäksi yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisään.

Esimerkkitehtävä

Kalevin koristamo myy koristeita 150 kappaletta Irman myymälään 1,80€/kpl (sis. Alv 24%). Kalevi myy koristeita eteenpäin Irmalle, joka värjää koristeita, ja myy niitä edelleen verolliseen hintaan 12,90€/kpl.

Mikä seuraavista yllä olevia tietoja koskevista väittämistä pitää paikkansa?

1. Arvonlisäveron suuruus on 20,1% värjättyjen koristeiden myyntihinnasta.
2. Koristeen arvo on kasvanut värjäämisen vuoksi 11,10€.
3. Kalevin pitää tilittää arvonlisäveroa valtiolle 64,80€.
4. Irman pitää tilittää arvonlisäveroa valtiolle 322,26€.

Mainokset