NYT: Vuoden pääsykokeen 2017 pisterajat on julkaistu! Katso ne täältä!

Internetiä ja puskaradiota kuunnellessa sinulla voi olla erittäin vääristynyt käsitys siitä, mitä kauppatieteelliseen pääsyyn vaaditaan ja millaista kauppakorkeassa oikeasti on. Loimme tämän sivun auttaaksemme juuria sinua erottamaan faktan fiktiosta sekä tarjoamaan markkinoiden haastavimmat harjoitustehtävät.

Löydät sivuiltamme vastauksen todennäköisesti jokaiseen kysymykseen, joka sinua voi vaivata kauppakorkeaan hakemiseen liittyen. Tutustu siis sivuumme kaikkiin osioihin rauhassa. Löydät sivuiltamme myös oikopolut niin viralliseen kauppatieteiden yhteishakusivuun, kuin myös jokaiseen valmennuskurssisivustoon. Jos et löydä jotain tarvittavaa tietoa sivuiltamme kauppakorkean hakemiseen liittyen, ota meihin yhteyttä ja kysy – autamme mielellämme!

Suomen laadukkaimman kauppakorkeasivuston lisäksi tarjoamme myös markkinoiden haastavimmat ja laadukkaimmat pääsykoeharjoitustehtävät. Tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin tuotteemme on VIP-Paketti.

Sivustomme tarjoamat tehtävät ja palvelut ovat tarkoitettu ensisijaisesti siihen vaiheeseen luku-urakkaa, kun olet jo tutustunut jokaiseen kirjaan ja haluat testata osaamistasi. Muiden valmennuskurssien tehtävät panostavat enemmän määrään kuin laatuun – meidän tavoitteemme on päinvastainen.

Tavoitteemme on, että jokainen tarjoamamme harjoitustehtävä on vähintään yhtä vaikea kuin oikea pääsykoetehtävä. Voit lukea asiakkaidemme mielipiteitä tuotteistamme sivun laidasta ja huomaat, että olemme onnistuneet tavoitteessamme.

Koska esimerkki kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, seuraavassa vertailu ”tavallisen” valmennuskurssin tehtävästä vs. Kylteriksi.com tarjoamaan tehtävään. Alla esimerkki tavallisesta pääsykoetehtävästä.


(Taloustiede)

Mikä seuraavista väittämistä ei pidä paikkansa?

1. Lapsilisät kuuluvat julkisiin tulonsiirtoihin.
2. Työttömyyskorvaukset kuuluvat julksiin tulonsiirtoihin.
3. Eläkkeet kuuluvat julksiin tulonsiirtoihin.
4. Osinkot kuuluu julkisiin tulonsiirtoihin


Vertailun vuoksi Kylteriksi.com esimerkkitehtävä.

(Taloustiede)

Taloustiede pääsykoe kauppakorkea

Alla on neljä väittämää liittyen yllä olevaan kuvioon:

A)Täydellisen kilpailun markkinoilla yritys maksimoi voittonsa pisteessä A.
B)Monopoli tuottaa pisteen B määrän.
C)Monopolivoittoa kuvaa pisteen B ja pisteen C välinen jana.
D)Pisteessä D monopoli maksimoi liikevaihtonsa.

Mikä seuraavista edellä olevia väittämiä A, B, C ja D koskevista vaihtoehdoista pitää paikkansa?

1. Kaikki väittämät pitävät paikkansa.
2. Väittämät A, B ja C pitävät paikkansa; väittämä D on väärin.
3. Väittämät A ja C pitävät paikkansa; väittämät B ja D ovat väärin.
4. Väittämät B ja D pitävät paikkansa; väittämät A ja C ovat väärin.

_________________________________________________________________________

Kuten huomaat, tehtävämme ovat syvällisempiä, haastavampia ja enemmän oikeita pääsykokeita muistuttavia. Tästä huolimatta kontaktiopetusta sisältävät valmennuskurssit ovat erittäin suositeltavia jokaiselle, joka pitää lähiopetuksesta. Olit valmennuskurssilla tai et, Kylteriksi.com tehtävistä saat täydellistä ja haastavaa harjoitusta, joka valmistaa sinut täydellisesti kauppakorkean pääsykokeeseen.

Selaa, tutustu ja kysy!

Energisiä lukuhetkiä toivottaen,

Kylteriksi.com tiimi

Mainokset