Kylteriksi.com

Kylteriksi.com sivu on luotu tuleville kauppatieteiden opiskelijoille kokeneiden kauppatieteiden opiskelijoiden puolesta. Niin yliopistojen, yhteishaun kuin valmennuskurssien sivut ovat usein sekavia ja antavat vain tiedonrippeitä.

Itsekin hakeneina ja sisäänpäässeinä tiedämme kuinka turhauttavaa tämä informaation hajanaisuus on. Siksi loimme Kylteriksi.com – nettisivun, joka sisältää niin linkit virallisille sivuille, valmennuskursseille kuin myös erittäin arvokasta hiljaista tietoa, jota voit kuulla vain hakemisen kokeneilta.

Sivumme tarjoaa myös Internetin laadukaimmat tehtäväpaketit, jotka tukevat opiskeluasi – olit sitten valmennuskurssilla tai opiskelit itsenäisesti.

Jos kuitenkin kaikesta huolimatta et löytänyt etsimääsi tietoa sivuiltamme kauppatieteellisen pääsykokeisiin liittyen tai sinulla on mitään kysyttävää kokeisiin liityen, ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostilla: alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen kylteriksi@gmail.com. Näin voimme auttaa sinua ja samalla tehdä sivuistamme entistä paremman tuleville hakijapolville!

Mainokset