Harjoitustehtävät ja palvelut

Aivan kuten pääsykokeessa, tarjoamme kahdenlaisia tehtäviä. Haastavampia tehtäviä sekä oikein/väärin-väittämiä. Oikein/väärin-väittämät sopivat täydellisesti kertaamaan sitä mitä olet lukenut ja ovat tukenasi luku-urakan joka vaiheessa.

Oikein/väärin-väittämien lisäksi tarjoamme myös haastavia sovellustehtäviä jokaista pääsykoekirjaa kohden. Näistä tehtävistä jokainen tehtävä on vähintään yhtä haastava kuin pääsykoetehtävät – osa pääsykoetehtäviäkin vaikeampia. Voit ostaa nämäkin tehtävät lukemisen alussa, mutta suosittelemme niillä harjoittelua vasta luku-urakan puolivälin jälkeen.

Alta löydät tarjoamamme tehtävät ja paketit. Klikkaamalla paketin nimeä, pääset tarkempaan kuvaukseen tehtäväpaketista ja näet paketin tarjoaman esimerkkitehtävän.

Oikein/väärin-tehtäväpakettiHinta 49 € 

Taloustiede-haastavat tehtävät – Hinta 39 €

Matematiikka-haastavat tehtävät – Hinta 39 €
Laskentatoimi-haastavat tehtävät – Hinta 29 €
Johtaminen ja markkinointi-haastavat tehtävät – Hinta 29 €

THE Koe – Hinta 10 €  

VIP-Paketti (Kaikki tehtävät)Hinta 99 € (norm 119 €)

Voit tilata tuotteen lähettämällä meille täyttämällä alla olevan lomakkeen tai sähköpostia osoitteeseen: kylteriksi@gmail.com


Kerro viestissä, minkä tuotteen haluat ostaa ja liitä viestiin yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisään.

Kylteriksi.com pidättää kaikki oikeudet muutoksiin tuotteissa ja palveluissa

Mainokset