Tilaa THE Koe nyt!

THE Koe on paras tapa simuloida pääsykoetta. Tilaa koe, tyhjennä kalenteristasi neljä tuntia, mene rauhalliseen paikkaan ilman häiriötekijöitä ja aloita kokeen tekeminen.

THE Kokeen idea on yksinkertainen. Se on rakennettu kuin aito pääsykoe ja tehtävät ovat vähintään yhtä vaikeita kuin pääsykokeessa. Tee koe tosissasi kuin se olisi oikea pääsykoe ja jätä kirjat sivuun.

Lähetämme THE Kokeen kaikille sen tilanneille 22.5. Lähetä vastausrivistösi meille ja annamme sinulle pisteesi ja vastaukset sekä vertailut siitä, miten pärjäsit muita kokeen tehneitä vastaan ja vinkkejä juuri sinulle loppuvalmisteluihin pääsykoetta varten. Jokainen kokeen tilannut saa vastaukset ja vertailut 29.5. Voit kuitenkin tilata kokeen 22.5. jälkeenkin tai jopa vielä 29.5. jälkeenkin. Jokaiselle vastausrivistön lähettäjälle lähetetään oikeat vastaukset, vertailu muihin kokeen tekijöihin ja henkilökohtaiset vinkit pääsykoetta varten riippumatta siitä, milloin THE Koe on tilattu!

Saat jopa rahasi takaisin, mikäli saat pääsykokeesta huonommat pisteet kuin THE Kokeesta!  Lähetät meille vain kuvan pistetodistuksestasi, kun saat tulokset. (Huom. Tarjous voimassa vain, mikäli tilaat THE Kokeen erikseen.)

THE Koe on viimeinen tulikokeesi tiellä kauppakorkeaan. Ota härkää sarvista ja tilaa THE Koe nyt vain 10 eurolla lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: kylteriksi@gmail.com tai täyttämällä tilauslomake harjoitustehtävät ja palvelut-sivulla. Huomaathan, että THE Koe sisältyy myös VIP-Pakettiin.

Kerro viestissä tuotteen nimen lisäksi yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä niin nopeasti kuin mahdollista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s