Faktoja kauppakorkeaan hakemisesta

On jo maaliskuu ja pääsykoe lähenee päivä päivältä. Tänään blogimme tarjoilee hieman faktoja kauppakorkeakoulun hakemiseen liittyen. Käydään ensiksi läpi pari väittämää, joihin usein törmää kauppakorkean pääsykokeista puhuttaessa ja siitä pitävätkö ne paikkansa.

Väite: Valmennuskursseista on hyötyä kauppakorkeaan haettaessa.

Tämä on ehdottoman totta. Vaikka valmennuskurssit usein ylimyyvät sitä, että ilman niitä ei voi selvitä, ovat ne erittäin hyödyllinen työkalu pääsykokeisiin lukemiseen. Monet meistä kylteri.cominkin pitäjistä oppivat lähiopetuksen avulla paljon paremmin kuin vain kirjoja lukemalla, jonka takia tukeuduimmekin valmennuskursseihin hakiessamme. Valmennuskursseilla pystyt myös pyytämään apua sinua askarruttaviin kysymyksiin ja saat usein vastauksen heti. Tämä on erittäin suuri positiivinen asia valmennuskursseissa, sillä epävarmuus ja osaamattomuus on erittäin turhauttavaa muutenkin rankassa pääsykoeprosessissa.

Väite: Internetistä löytyy luotettavaa ja hyödyllistä tietoa pääsykokeisiin liittyen.

Vaikka emme suosittele Suomi24:ssä ja vauva.fissa käymistä pääsykokeista puhuttaessa, löytyy Internetistä silti huomattavan paljon hyödyllistä tietoa kauppatieteelliseen pääsykokeisiin liittyen. Loppujen lopuksi, luottaisitko Suomi24:ssä olevaan tietoon missään muussakaan asiassa? Oman sivustomme lisäksi yhteishaun virallinen sivu sekä yliopistojen viralliset sivut on erittäin luotettavia ja hyviä lähteitä.

Internetistä löytyy myös kaikkien valmennuskurssien hinnastot ja tuotteet. Näitä kannattaa verrata ehdottomasti huolella, sillä valmennuskurssien hinnoissa on suuria eroja. Löydät kaikki kauppatieteellisen valmennuskurssien linkit helposti etusivultamme. Suositelemme myös vahvasti tutustumaan tarjoamiimme tehtäviin, vaikka valitsisitkin jonkun valmennuskurssin oppimisesi tueksi.

Loppuun vielä hieman tilastotietoja kauppakorkeaan hakemisesta:

Kauppakorkeaan hakee vuosittain yli 12 000 opiskelijaa

Kauppakorkeaan sisään pääsee n. 8-10% kaikista hakijoista

Vuonna 2016 pääsykoerajojen vaihteluvälit olivat seuraavat:

Maksimi yhteispistevalinta: 60,25 pistettä
Minimi yhteispistevalinta: 45,00pistettä
Maksimi koepistevalinta: 32,25 pistettä
Minimi koepistevalinta: 24,25 pistettä

Tsemppiä luku-urakkaan!

Kylteriksi.com tiimi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s