Viime hetken neuvot kauppakorkean pääsykokeisiin

Kauppakorkean pääsykoe on aivan nurkan takana! Tässä blogipostauksessa vielä nopeasti tärkeimmät viime hetken vinkit ennen suurta päivää!

Unirytmi kannattaa pitää tasaisena etenkin juuri ennen pääsykoetta. Unirytmi kannattaa pitää yllä siten, että heräät joka aamu viimeistään 9. Näin myös pääsykokeisiin mennessä unirytmisi on jo valmiiksi hyvä ja heräät pääsykoeaamuna virkeänä. Tämä helpottaa myös pääsykokeita edeltävänä iltana nukahtamista, vaikka olisit hermostunut! Vireystason tärkeyttä pääsykokeissa ei kannata aliarvioida, koska yksikin virhe saattaa olla ratkaiseva sisäänpääsyn suhteen.

Ehkä tärkein ohje kokeeseen on, että et jää jumiin yhteen tehtävään kokeessa, jos et heti keksi ratkaisua. Tee ensin tehtävät, jotka osaat ratkaista heti. Kun olet käynyt kokeen kerran läpi, on aika käydä yksitellen ne tehtävät läpi, joihin et heti muistanut ratkaisua. Näin säästät aikaa ja hermojasi.

Mikäli et osaa kokeessa automaattisesti yli 35 tehtävää, on erittäin tärkeää taktikoida tehtäviin vastaaminen itse koetilanteessa riippuen siitä mihin kouluun haet. Lue taktikoinnista lisää yleisistä vinkeistämme pääsykokeisiin.

Mikäli sinua mietityttää vielä jokin pääsykokeisiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla: kylteriksi@gmail.com – Pyrimme vastaamaan sinulle heti!

Onnea kokeeseen!

Kylteriksi.com tiimi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s