Tilaa THE Koe nyt!

THE Koe on paras tapa simuloida pääsykoetta. Sinulla on aikaa tilata ja tehdä koe 22.5 asti, jolloin palautamme vastaukset kaikille sen tilaajille. Tämä on paras tapa testata osaamisesi ennen pääsykoetta. Tilaa koe, tyhjennä kalenteristasi neljä tuntia, mene rauhalliseen paikkaan ilman häiriötekijöitä ja aloita kokeen tekeminen.

THE Kokeen idea on yksinkertainen. Tee koe tosissasi kuin se olisi oikea pääsykoe. Lähetä vastausrivistösi meille ja annamme sinulle pisteesi ja vastaukset. Saat samalla tietoja siitä miten pärjäsit muita kokeen tehneitä vastaan ja vinkkejä juuri sinulle loppuvalmisteluihin pääsykoetta varten. Saat jopa rahasi takaisin, mikäli saat pääsykokeesta huonommat pisteet kuin THE Kokeesta!  Lähetät meille vain kuvan pistetodistuksestasi, kun saat tulokset. (Huom. Tarjous voimassa vain, mikäli tilaat THE Kokeen erikseen.)

THE Koe on viimeinen tulikokeesi tiellä kauppakorkeaan. Ota härkää sarvista ja tilaa THE Koe nyt vain 15 eurolla lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: kylteriksi@gmail.com

Koe lähetetään toukokuun puolessa välissä.

Kerro viestissä tuotteen nimen lisäksi yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä niin nopeasti kuin mahdollista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s